http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/STIDKLut6QI/AAAAAAAAAsI/cBo6xn7s-
bile EXAM tiba =p
11/05/2008 12:30:00 PTG | Author: yus_anakmelayu

Bile sebut je pasal exam, smua perkara dalam um ni akan berubah.....

aku senaraikan, then kalau ade tambahan bagitau lah k =)



  1. Alhamdulillah, mase ni surau akan dipenuhi oleh muslimin dan muslimat. sedar yang kejayaan tak hanya bergantung pada usaha, tapi juga doa dan tawakkal. harap2 situasi ini akan kekal walaupun bukan musim peperiksaan.

  2. perpustakaan dan ruang-ruang membaca yang selama ni hanya jadi laluan, bile time exam takde kerusi kosong, ha..ha...(yeke?).

  3. pukul 3 pagi aku bangun tdo, nampak lampu setiap bilik masih lagi terang benderang. itu tandanya tuan bilik masih tak tdo, duk asyik membaca. mungkin jugak bangun tahajud, n hajat mintak ngan Allah agar dipermudahkan urusan. alhamdulillah.

  4. mase exam ni lah tibe2 je ramai yang suke bersukan. tasik um akan dipenuhi oleh pelajar untuk beriadah terutamanya jogging... mungkin nak release 10sen kot.

  5. bebudak lelaki akan sibuk mencari bebudak perempuan. ape lagi, nak mintak nota la.. macam aku ni, ha..ha.. malas nak tulis nota....

itu je yang aku nampak bile time exam ni. ade lagi tambahan?

|
This entry was posted on 11/05/2008 12:30:00 PTG and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Pandangan Sahabat Laman:

On 6 November 2008 2:09 PG , xmamatx berkata...

no. 3 tuh, kalau blik aku, terang sebab men game.. ahaks!

 
On 6 November 2008 10:07 PG , mysarah berkata...

mamat...sy sokong tu...
time exam
1) pompuan jarang kat kafe..budget stady..padahal borak...
2) ramai yg g keluar mlm..konon2 g stdi group...padahal dating....( ade tau...)hahha
3) xingt sgt sbb x lalui zaman tu lagi...lebih tertumpu pd zaman menganggur ni...hahhaha

 
On 9 November 2008 11:32 PG , nisdasyarfini berkata...

haha.. btul3..